Manchester City billetter

Manchester er med over 2,5 mio. indbyggere ikke alene en af Englands absolut største byer, men også hjemsted for to af de absolut største engelske fodboldklubber: Manchester United og Manchester City. Mens Manchester United igennem årene har holdt en meget stabil formkurve, har den været lidt mere svingende for Manchester City.

Omkring årtusindskiftet fandt de igen glimrende takter frem. Og efter at være blevet opkøbt af Abu Dhabi-gruppen tilbage i 2008 er det virkelig gået stærkt! Med sheikerne i ryggen kan Manchester City nu kalde sig verdens absolut rigeste fodboldklub.

Dette har også givet genlyd i spillerhandlerne, hvor Manchester City i dag har nogle af verdens absolut bedste fodboldspillere. Dette betød bl.a. at de i 2011 vandt FA Cuppen samt endte på en tredjeplads i 2010/2011-sæsonen.

Indløser du billet til en af Manchester Citys kampe er du garanteret fodbold i verdensklasse. På spillerlisten finder du f.eks. den argentinske troldmand Sergio Agüero, der af mange betragtes som ”nutidens Maradona”.

Vælger du at tage en fodboldrejse for at følge Manchester City vil du ende op på Etihad Stadium, hvor der er plads til knapt 48.000 tilskuere. Ligesom med Arsenals hjemmebane (Emirates Stadium) er det også et flyselskab, der har lagt navn til dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


en × 8 =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>