Manchester United billetter

Manchester United, anført af den legendariske skotske manager Sir Alex Ferguson, er et af de absolut mest toneangivende klubber i Europa. I 1990’erne, hvor bl.a. Peter Schmeichel vogtede målet, vandt klubben næsten efter behag. Bl.a. ”the treble” i 1999, hvor de både hjemtog FA Cuppen, Champions League-trofæet samt det engelske mesterskab i én og samme sæson.

Manchester United er et af de foldboldhold i verden, der har flest tilhængere. Dette skyldes ikke mindst, at de har vist en ekstrem stabilitet. I over 60 år har de næsten uafbrudt kæmpet med helt i toppen af den engelske liga. Dette har også gjort, at Manchester United har hjemtaget ikke mindre end 19 engelske mesterskaber i bedste række!

Utrolig mange fodboldrejser går til England, og utrolig mange til netop Manchester. Og er du hurtig kan du måske nå at få billetter, så du kan se de to United-legender Paul Scholes og Ryan Giggs lege med bolden. De har begge optrådt for klubben i 15-20 år på højeste plan og betragtes stadig som to af verdens bedste fodboldspillere. Er det ikke nok, så er Wayne Rooney altid en oplevelse på en fodboldbane.

Manchester United Supporters Club Scandinavian Branch
Fodboldrejser Manchester United
Manchester United billetter
Manchester United Wikipedia

Med Manchester United har Alex Ferguson ikke blot skabt en foldboldklub, hvor fans står i tre lag for at få billetter til kampene, men også en klub hvor spillerne bliver hængende – simpelthen fordi succes avler succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


× tre = 12

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>